10 Videolekcí, jak se místo drastických diet naučit doopravdy stravovat v souladu s vlastním tělem a dosáhnout díky tomu požadovaných výsledků

Naučte se jednou provždy všechno, co potřebujete vědět o stravě tak, abyste už nikdy nepřemýšleli, co si dát do košíku.

Nejste si jistí ve stravě, kila jdou nahoru a už vás frustruje jezení pořád toho stejného dokola?

Za poslední roky jsem pomohl stovkám lidem zlepšit jejich zdraví a tělo a všichni řešili jeden problém, problém jak se správně stravovat...

 

Ano, je to tak. Abyste mohli zlepšit vaše zdraví a přeměnit postavu, je potřeba i zlepšit své stravovací návyky. Jak to ale udělat, když je všude okolo tolik informací a navíc každý říká něco jiného. Možná už jste vyzkoušeli nějaké diety nebo stravovací směry, ale výsledky pořád nikde.

 

Nyní mi dovolte se vás zeptat:

  • Co kdybyste už nikdy neřešili otázky jak můžete zhubnout nebo nabrat svaly?
  • Co kdybyste už nikdy nemuseli utrácet za drahého trenéra, ale dokázali to i bez něj?
  • Co kdybyste měli "encyklopedii stravování" a kde byste našli odpovědi na všechny vaše otázky ohledně stravy?

Znamená to potom, že byste už navždy věděli všechno o stravě a už by vás nepřemáhaly chuťe na sladké a nezdravé věci? Přesně tak!

Za poslední roky mi prošlo pod rukama stovky klientů, kterým jsem pomohl zlepšit jejich zdravé a přeměnit tělo, ale také změnit jejich pohled na zdraví.

V momentě, kdy jsem si uvědomil, jak moc špatně se lidé stravují a jak jim ta strava škodí, začal jsem postupně vytvářet systém, jak je to naučit, aby to dělali správně a hlavně efektivně a jednoduše.

Poté, co jsem přes 2 roky intenzivně sledoval, jak se lidé stravují a jaké mají návyky přišel velký "AHA MOMENT". Přesně takhle jsem se totiž stravoval i já, než mi diagnostikovali údajně nevyléčitelnou nemoc.

Z které jsem se nakonec uzdravil díky principům, které jsem se za ty roky naučil, a které nyní sdílím se svými klienty.

To je důvod, proč vzniknul trénink Efektivní stravování NAPLNO

Trénink Efektivní stravování NAPLNO obsahuje:

  • 10 Video-lekcí o tom, jak se stravovat tak, aby to měli požadovaný efekt a vaše tělo
  • Přesný návod pro hubnutí nebo nabírání svalů
  • Praktické nastavení životního stylu tak, abyste to měli co nejjedodušší

Co o mých kurzech říkají ostatní:

Za mě naprosto super kurz. Ať už cenově, tak i množstvím informací které obsahuje. Pro kurz jsem se rozhodl z jednoho prostého důvodu a tím je ten, že už delší dobu jedu na deficit (jsem pracovně vytížený jak přes týden tak o víkendu). Čím jsem byl hodně překvapený a co mi zabralo v podstatě ihned byla blokace červeného světla spolu s vypnutím všech možných el. zařízení před spaním. Hodně se mi taky líbila metoda na zvyšování energie (až do teď jsem netušil že vitální body můžou mít i takovýto vliv na tělo). Díky za to co děláš, děláš to dobře a jsi motivací! 🙂 (y)
Ondřej BarcuchFotograf a grafik
Do programu jsem vstoupil abych načerpal nové informace o zdraví jelikož už se dlouho potýkám s různými zdravotními obtížemi( od mala trpím po mámě migrénou a nedávno mi zjistili celiakii). Nějakou dobu už Patrika sleduji a líbí se mi tvůj přístup ke zdravému životnímu stylu. Každopádně díky jeho technikám a znalostem jsem se dozvěděl mnoho dalších užitečných věcí 💪Online trénink určitě doporučuji a nadále budu sledovat a hltat informace díky:)
Ondřej FajkusStudent
Vešel jsem do programu čistě ze zvědavosti, ale ukázalo se to jako nejlepší recenze mého života. TOLIK VALUE za tak nízkou cenu. Program energy Booster jsem si koupil a ušetřilo mi to ve výsledku deseti tisíce a hlavně tolik času.. Nikdy jsem se necítil energetičtější, nejvíce se mi líbí ta praktičnost.. Navíc Patrik umí vše skvěle vysvětlit:)
David KrálProgramátor
Vstoupil jsem protože sem se chtěl vzdělat. Ještě ho nemám projetý, ale nejvíc mi změnil paradigma ohledně osvětlení a umělých/přírodních vlivu na tělo a hormony. A dále neskutečné informace o stravě a vlivu na mozek 🧠 Využívám brýle blokujíci modré světlo, a teď už i vím jak bych měl mít osvětlený byt, jsem šťastný a vděčný za tvou práci a věřím že změníš hodně lidem život 💯✅
Patrik MatejzíkVoják

Do dnešní půnoci jen za 7̶1̶6̶0̶,̶0̶0̶ ̶K̶č 388,- Kč

Když to shrneme, můžete si za 388,- Kč zítra zajít do Mekáče, nebo...

  • Naučit se, jak se stravovat v souladu s vašim tělem
  • Získat návod na to, jak efektivně a jednoduše přeměnit vaši postavu
  • Převzvít zodpovědnost za své zdraví do vlastních rukou a vylepšit své zdraví

Rozhodnutí je jen na vás...